Levertermijnen zijn in principe twee à drie dagen.
Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij voor het einde van de dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook geen snelle levertijd halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze pakketten vertrekken vanuit de Benelux. U ontvangt telkens per e-mail locatie- en statusupdates om de levering van uw pakket te volgen. Looptijden (werkdagen): Benelux 2-3 | Duitsland en Frankrijk 2-4 | Denemarken, Ierland, Italië en Oostenrijk 2-5 | Finland en Portugal 4-6 | (looptijden voor overige onder voorbehoud).

Binnen de Benelux verloopt levering via de klimaatneutrale pakketbezorging van DPD (Dynamic Parcel Distribution), die u op de dag van bezorging tot op een uur nauwkeurig informeert over het verwachte moment van de levering van uw pakket. Op dit moment is de één-uursdienst in meer dan 20 Europese landen beschikbaar.

Met de link in de notificatie (e-mail of sms) kan u tot op een uur voor de levering de bezorgvoorkeuren wijzigen, bijvoorbeeld om uw eigen tijd in te delen of om te laten bezorgen op een andere datum, op een ander adres (uw kantoor of via DPD-afhaalpunt in uw buurt), of om toestemming te geven om het pakket op een veilige plaats neer te zetten. In enkele EU-landen is deze functie mogelijk niet beschikbaar. Lees er meer over op dpd.com.

Bij onze internationale pakketverzending gebruiken we de carbonneutraal bezorgoptie van UPS (United Parcel Service) om de gevolgen voor het klimaat van de zending te compenseren. Lees er meer over op ups.com.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen: € 5,00 voor bestellingen binnen de Benelux, zonder het Caribische deel van Nederland | € 7,50 voor leveren naar Duitsland en Frankrijk, zonder de Franse overzeese gebieden (les outre-mers) | € 12,00 voor leveren naar Denemarken, Ierland, Italië en Oostenrijk | € 20,40 voor leveren naar Finland en Portugal | (verzendkosten voor overige onder voorbehoud).