Bedenktijd | eenvoudig retourneren
Items gekocht bij Winterblossom kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode kunt u de kleding passen en beoordelen zoals u ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer u een kledingstuk wil retourneren moet dit in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder beschadigingen of tekenen van gebruik.

Indien u ervoor kiest een item te retourneren, kan u ons hier [of door te klikken op de button 'stap 1 start hier'] van op de hoogte stellen via de website https://www.winterblossom.org/retour-aanmelden, of door te mailen naar els@winterblossom.be of in een brief. U kan daarin het Europese modelformulier voor herroeping (digitaal) toevoegen of gebruik maken van een modelbrief. Na ontvangst van deze e-mail of brief krijgt u van ons een bevestiging. Houd er rekening mee dat u het item terug moet sturen binnen 14 dagen nadat u ons geïnformeerd heeft.

Het retourlabel kan u vervolgens hier in enkele eenvoudige stappen aanmaken via het retourportaal https://winterblossom.shipping-portal.com/rp, waar u het retour per post automatisch kan afhandelen. U vult daarin uw postcode en ordernummer of trackingnummer in, en duidt aan welke artikelen u wil retourneren. In de volgende stappen kunt u het retourlabel downloaden als pdf-bestand en afdrukken. Het retouradres is: Winterblossom, Adrien De Grootestraat 19, 9070 Destelbergen, België.

Plak het retourlabel op het retourpakket en breng het naar een DPD-afleverpunt naar keuze (u wordt doorgestuurd naar een externe website). De retour verzendkosten komen voor uw rekening, en bedragen maximaal 5 euro voor verzending vanuit de Benelux. U moet de retourkost niet onmiddellijk betalen. Dit wordt later verrekend in het bedrag van de terugbetaling.

Terugbetaling
Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van de terugbetaling. Het bedrag is gelijk aan de totale waarde van de bestelling + oorspronkelijke verzendkosten - retourkosten. Indien niet de gehele bestelling wordt geretourneerd, storten we het retour minus verzendkosten.
Houd er rekening mee dat een eventuele waardevermindering of verlies van het retourpakket in rekening kan worden gebracht, bijvoorbeeld bij beschadiging van de stof. Zorg er dus voor de kleding bij het retour degelijk te verpakken zodat deze niet beschadigd of vervuild geraakt.

Het bedrag wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die u tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst.
Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort.

Product ruilen?
Wil u een kledingstuk ruilen? Dat is geen probleem. Ook dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. Neem contact met ons via de website https://www.winterblossom.org/contact of via els@winterblossom.be. U draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons via de website https://www.winterblossom.org/contact of via els@winterblossom.be. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.