Yep, soft

Gepubliceerd op 16 februari 2019 13:39

Want hé, de wereld is al hard genoeg, niet? En het wordt er niet beter op, als je het zo bekijkt. Mensen krijgen burn-outs, we gebruiken met z'n allen ontzettend veel medicatie (en alcohol, en drugs), het gaat niet goed met het klimaat, en er gaan best wel wat stemmen op die een verband zien tussen beide - tussen de niet zo gezonde mens en de dito wereld. Ik denk dat een softe levensstijl - zeg maar mellow, mild en slow - lang geen slecht idee is. 

Het is maar een gedachte, maar neem nu dit: ik hou veel van dieren, en heel lang wilde ik ze eigenlijk liever niet op mijn bord. Een paar jaar geleden besliste ik om ook echt geen vlees meer te eten, en sindsdien voel ik me op dat vlak (het voedselvlak) een stuk gelukkiger. Het is gewoon logisch. Voedsel is emotie, en geen deel hebben aan de harde vleesindustrie is ook goed voor je hart.  

En zo is het met tal van andere dingen, softness is goed voor anderen, en ook voor jezelf. Try it. 🐥

x Pink Winterblossom 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.