Soft (Collection)

Gepubliceerd op 9 januari 2019 20:31

Ja hoor, ik ben een enthousiaste shopper, ik ga graag op zoek naar goeie stukken en mijn voorraad kleding is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Maar ik heb een paar vuistregels en daar wijk ik zelden vanaf. Comfort is er zo eentje, ik koop in principe nooit iets wat knelt, schuurt of kriebelt, ook al is het prachtig en is het exàct het stuk waar ik al maanden van droom. De kleren die ik ooit het allerliefste droeg, waren onveranderlijk de zachtste en lekkerste om aan te trekken. Maar denk niet dat je mij dikwijls kunt vinden in joggings of huispakken -oh no!, kleren moeten je ook energie geven. Alleen is comfy een minimumvoorwaarde en daar ben ik steeds naar op zoek. 

Maar vanzelfsprekend is comfort niet, en veel kleding vind ik echt lastig te dragen. Elastieken zitten te strak, truien kriebelen en bezorgen me uitslag, sweaters hebben harde naden, jassen hebben krappe armen en noem maar op. Ik had vroeger veel last van allergieën, en kon geen wol of synthetische kledij aan. Van broeken in polyester en acryl kreeg ik op brandwonden lijkende irritatie - die draag ik dus al jaren niet meer. En wolsoorten als mohair geven me een loopneus en tranende ogen. En wat meer is, ik ben lang niet alleen. 

Vandaar dus onze Soft Collection, een op handen zijnde collectie shirtjes, sweaters en broeken die helemaal in style zijn maar ook en vooral zacht. Nog even wachten... Tot snel, Pink Winterblossom

Illustraties copyright Els Fiers 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.